Рестайлінг Mercedes-Benz S-Class: прогноз змін у дизайні

Час читання: 2 хв.
0
NY Mammoth

Штутгартський автогігант Mercedes-Benz готується до випуску оновленої версії свого флагманського седана S-Class, який представив у 2020 році. Після майже чотирьох років на ринку, седан має пройти планове оновлення, щоб залишатися конкурентоспроможним.

Перші закамуфльовані прототипи оновленого S-Class вже з’явилися на дорогах для випробувань, що привернуло увагу незалежних дизайнерів з «NY Mammoth». Вони створили прогнози щодо зовнішніх змін автомобіля після рестайлінгу.

Зліва – шпигунське фото нового S-Class, праворуч – рендер нового S-Class

Основні зміни очікуються в передній частині автомобіля, де було сконцентровано більшу частину маскування прототипів. Оновлений S-Class отримає збільшені радіаторні грати з додатковими хромованими горизонтальними ламелями. Фари стануть більшими і зазнають кардинальних змін у внутрішньому наповненні. Бампер також буде дещо змінений, зокрема, позбудеться дугоподібної «губи» біля повітрозабірників з боків.

Зліва – дорестайлінговий S-Class, праворуч – рестайлінговий
Реклама

Зовні автомобіль залишиться майже таким самим, але всередині з’являться нові екрани, подібні до тих, що використовуються в моделі EQS.

Технічні характеристики автомобіля залишаться практично незмінними. Оновлена модель, ймовірно, буде мати ті ж самі двигуни, що й актуальна версія, включаючи 3-літрову наддувну шістку з потужністю 442 кінські сили та крутним моментом 559 Нм, а також 4-літровий твін-турбо V8 з потужністю 496 кінських сил.

Офіційну презентацію оновленого Mercedes-Benz S-Class заплановано на 2024 рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!