Нова Toyota Celica може з’явитися вже 2025 року

Час читання: < 1 хв.
0

Наприкінці весни на одному з офіційних заходів Toyota згадала про плани відродження деяких спортивних автомобілів на тлі зростання інтересу до машин з ДВС. Одним з таких проектів вважається нове, восьме покоління купе Celica. За свіжою інформацією, на появу цього автомобіля залишається чекати зовсім недовго.

Як повідомляє японське видання «BestCar», Toyota, яка зняла Celica з виробництва у квітні 2006 року, збирається повернути цю модель в обойму. Причому, дуже скоро. Як дата прем’єри спортивного автомобіля джерело називає Токійський автосалон 2025 року.

Задум керівництва Toyota виглядає наступним чином: підготувати повнопривідне купе з компонуванням сидінь за схемою 2+2, “механікою” та автоматичною трансмісією за ціною приблизно за 70 тисяч доларів.

Стверджується, що для проекту вже визначено двигун. Як нього має виступити 2-літровий бензиновий ДВС з турбонаддувом, максимальна потужність якого може становити до 400 кінських сил.

Інші подробиці про новинку Toyota обіцяють розкрити ближче до її презентації, яка, якщо вірити чуткам, за традицією відбудеться у стінах автошоу в Токіо восени наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!