Авто

Експерти назвали найбільш надійні автомобілі у 2024 році

Share

У 2024 році Ram здобув перше місце в дослідженні JD Power US Initial Quality Study, вдруге за чотири роки. Цей бренд показав вражаючі результати у багатьох аспектах, включаючи якість інформаційно-розважальних систем. У той час як Dodge, який був лідером у 2023 році, опустився на останнє місце цього року.

Серед преміальних брендів Porsche визнаний найкращим, після того як минулого року він займав друге місце. Porsche також вийшов на сьоме місце в загальному рейтингу.

Щодо інших марок, Chevrolet піднявся на друге місце, Hyundai виборов третє місце, піднявшись з 17-го, а Kia зайняла четверте місце. Buick увійшов у п’ятірку лідерів.

Деякі марки, такі як GMC та Cadillac, випали з першої десятки. З іншого боку, Ford піднявся з нижчої позиції середнього рівня у 2023 році на дев’яте місце у цьому році.

У середньому власники повідомили про 195 проблем на 100 автомобілів, що на три проблеми більше, ніж роком раніше. У Ram було 149 проблем на 100 автомобілів, а у Porsche – 172.

Дослідження JD Power US Initial Quality Study ранжує бренди за кількістю проблем, про які повідомляють власники кожні 100 автомобілів. Останнє дослідження ґрунтувалося на відповідях 99 144 покупців та орендарів нових моделей 2024 року.

Дослідження показало, що неправдиві попередження від технологій допомоги водію та інших систем стали однією з основних скарг власників. Зокрема, функція нагадування про пасажирів на задньому сидінні, яка повинна попереджати водія про дитину або вихованця на задньому сидінні при вимиканні автомобіля, іноді спрацьовувала, коли на задньому сидінні нікого не було.

Крім того, системи допомоги водієві викликали роздратування у власників неточними попередженнями про перехресний рух та автоматичне екстрене гальмування під час руху заднім ходом.

Тринадцять брендів, які брали участь у торішньому дослідженні JD Power US Initial Quality Study, покращили свої показники у 2024 році. Hyundai та Kia показали значне зростання, в той час як Dodge та Alfa Romeo значно погіршили свої результати.

Проблеми з Android Auto і Apple CarPlay залишаються серед десяти найпоширеніших скарг. Власники часто стикаються з труднощами при підключенні пристроїв або втрачають з’єднання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

П’ять найкращих вживаних електромобілів Tesla для покупки у 2024 році

Компанія Tesla внесла значний внесок у розвиток ринку електромобілів з випуском Tesla Model S у…

30.06.2024

Mercedes-Benz планує збільшити інвестиції у двигуни внутрішнього згоряння

Автовиробник Mercedes-Benz не скорочує інвестиції в двигуни з внутрішнім згорянням, а навпаки, планує їх збільшити.…

30.06.2024

Десятки тисяч Volkswagen Golf та Atlas викликали величезні проблеми у власників

Volkswagen Group of America оголосила про відкликання 84 432 автомобілів моделей Golf і Atlas, випущених…

30.06.2024

Перші зображення нового суперкара Toyota з’явилися в мережі

Один з найнеймовірніших японських суперкарів останніх років, розроблений Toyota, наближається до свого дебюту. Це серійна…

30.06.2024

З 16 липня певні водії можуть втратити права: кого це стосується

В Україні з 16 липня деякі категорії громадян можуть бути обмежені у праві керувати транспортним…

30.06.2024

Став відомий запас ходу нового електромобіля Skoda Elroq 2025

Компанія Skoda офіційно представила свій перший повністю електричний кросовер Elroq, який планується випустити у 2025…

30.06.2024