Старт продажу електричного кросовера Volvo EX90 відкладається

Час читання: 2 хв.
0
Старт продажу електричного кросовера Volvo EX90 відкладається

Ось текст офіційного листа, який прес-служба шведського автовиробника розіслала всім, хто оформив попереднє замовлення на новий електричний кросовер.

“Шановні клієнти Volvo,

Сьогодні у нас є деякі сумні новини для вас. Ми хотіли б повідомити про те, що наш останній експериментальний автомобіль, Volvo EX90, не буде доступний при запуску. Через деякі технічні проблеми і обмежений ресурс часу, наша команда ухвалила рішення тимчасово відкласти запуск цієї моделі.

Ми розуміємо, що багато хто з вас чекав з нетерпінням появи Volvo EX90 на ринку, і ми вибачаємося за будь-які незручності, які це може викликати.

Однак наша мета завжди була і залишається надання нашим клієнтам високоякісних автомобілів, які відповідають найсучаснішим технологіям та стандартам безпеки.

Ми впевнені, що Volvo EX90 буде заслуговувати на вашу увагу і очікування, і наша команда працює старанно, щоб всі технічні проблеми були вирішені якнайшвидше. Ми готові надати більш детальну інформацію про статус цієї моделі, як тільки у нас будуть додаткові оновлення.

Ми вдячні за ваше терпіння та розуміння у цей непростий період, і хочемо запевнити вас, що Volvo продовжує свою місію створення надійних, безпечних та інноваційних автомобілів для всіх наших клієнтів.

Якщо у вас виникли питання або потрібна додаткова інформація, будь ласка, не соромтеся звертатися до нашої служби підтримки клієнтів. Ми будемо раді допомогти вам у будь-який час.

З повагою,
Команда Volvo”.

Нещодавно, наше видання писало про те, що попит на автомобілі Volvo S60 різко зріс більш ніж втричі. Незважаючи на труднощі в автомобільній промисловості, компанія Volvo повідомила про вражаюче зростання продажів свого седана S60. Минулого місяця продаж Volvo S60 зріс на 281,3% порівняно з аналогічним періодом минулого року і досяг 1365 одиниць.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!