Кросовери Volkswagen Atlas виявилися небезпечними для пасажирів

Час читання: < 1 хв.
0
Кросовери Volkswagen Atlas виявилися небезпечними для пасажирів

Volkswagen оголосив про масштабну кампанію з відкликання понад 271 тисячі автомобілів у США через потенційний дефект у проводці, який може призвести до відключення передніх пасажирських подушок безпеки. Відкликання стосується моделей Atlas 2021-2024 років випуску та Atlas Cross Sport 2020-2024 років випуску. Основна проблема пов’язана з несправністю системи визначення пасажира, що створює ризик для безпеки пасажирів.

Atlas та Atlas Cross Sport є одними з найпопулярніших автомобілів Volkswagen на американському ринку. Дилери бренду запропонують безкоштовну заміну датчика та проведення системи для всіх порушених транспортних засобів. До проведення ремонтних робіт власникам рекомендується не використовувати переднє пасажирське сидіння. Проблема також стосується майже 36 тисяч автомобілів у Канаді, як повідомляє Reuters.

Volkswagen вже відправив повідомлення про відкликання своїм дилерам, додавши до них повідомлення від Національної адміністрації безпеки дорожнього руху США (NHTSA). Раніше цього року компанія також проводила відкликання понад 261 тисячі автомобілів у США через проблеми з ущільненням паливного бака.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!