Авто

Land Rover збирається здивувати вишуканих покупців

Share

Land Rover недавно випустила серію нових спеціальних видань Range Rover Sport SV, які вдихнулись давньою міфологією та астрономією. У колекцію увійшли п’ять унікальних моделей: Gaea, Theia, Io, Vega та Sol.

Модель Gaea, названа на честь давньогрецької богині Землі, Геї, виділяється матовим зеленим кольором кузова, вуглецевими вихлопними трубами, бронзовими керамічними гальмівними супортами, чорним дахом та ексклюзивними емблемами. В інтер’єрі доступний вибір між шкірою Windsor зі сріблястою обробкою з берези та чорно-сірою тканиною з чорною березою.

Theia, богиня зорі та світла в міфології, яка також символізує міфічну планету, відрізняється сатиновим сірим металевим кольором, 23-дюймовими золотими колесами та чорними гальмівними супортами. В інтер’єрі можна вибрати між глянсовими чорними вставками та бежевою шкірою Windsor або карбоновим оздобленням з опцією червоної шкіри “pimento”.

Io, супутник Юпітера та персонаж грецької міфології, представлена ​​в глянсовому помаранчевому забарвленні з карбоновими елементами кузова, включаючи вихлопні труби та капот, а також 23-дюймовими колесами.

В салоні доступні різні відтінки шкіри Windsor, оздоблення з рожевого дерева та карбон. Vega, названа на честь яскравої зірки, пофарбована у глянсовий блакитний колір із жовтими гальмівними супортами та 23-дюймовими колесами. Усередині пропонується світла або темна шкіряна оббивка з синіми декоративними елементами та тон у тон рядком. Sol, взята за основу Сонце, пофарбована в яскравий жовтий колір, доповнений чорними 23-дюймовими колесами, вихлопними вуглецевими трубами, чорним дахом та синіми гальмівними супортами.

Інтер’єр може бути виконаний у синій шкірі або чорній тканині з жовтим контрастним рядком. Ціна на ці спеціальні видання поки не оголошена, але очікується, що вони коштуватимуть дорожче за базову модель. Всі вони оснащені 4,4-літровим V8 потужністю 626 кінських сил, повним приводом та спеціальною підвіскою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Land Rover

Останні записи

ТОП-5 автомобільних компаній з найнадійнішими двигунами

Надійність тієї чи іншої машини нерідко визначається тим, наскільки міцним є її двигун. Але які…

01.07.2024

Яким водіям в Україні дозволено проїжджати на червоне світло

Дотримання правил дорожнього руху є ключовим для безпеки на дорогах, але чи завжди необхідно їх…

01.07.2024

Як виглядатиме найдоступніший електромобіль BMW

BMW активно розробляє нову лінійку електромобілів під назвою Neue Klasse, плануючи випустити шість моделей протягом…

01.07.2024

У Києві помітили надзвичайно потужний кросовер Lamborghini вартістю понад півмільйона доларів

У Києві було зафотографовано особливий кросовер Lamborghini Urus, який був підданий тюнінгу в німецькому ательє…

01.07.2024

Власники Tesla Cybertruck зіткнулися із тривалим очікуванням запчастин

Tesla Cybertruck викликала значний інтерес в автомобільній індустрії завдяки своїй надзвичайно міцній конструкції з нержавіючої…

01.07.2024

Експерти визначили оптимальний пробіг для покупки вживаного автомобіля

При покупці вживаного автомобіля однією з перших речей, на які слід звертати увагу, є пробіг.…

01.07.2024