Land Rover збирається здивувати вишуканих покупців

Час читання: 2 хв.
0
Land Rover збирається здивувати вишуканих покупців

Land Rover недавно випустила серію нових спеціальних видань Range Rover Sport SV, які вдихнулись давньою міфологією та астрономією. У колекцію увійшли п’ять унікальних моделей: Gaea, Theia, Io, Vega та Sol.

Модель Gaea, названа на честь давньогрецької богині Землі, Геї, виділяється матовим зеленим кольором кузова, вуглецевими вихлопними трубами, бронзовими керамічними гальмівними супортами, чорним дахом та ексклюзивними емблемами. В інтер’єрі доступний вибір між шкірою Windsor зі сріблястою обробкою з берези та чорно-сірою тканиною з чорною березою.

Theia, богиня зорі та світла в міфології, яка також символізує міфічну планету, відрізняється сатиновим сірим металевим кольором, 23-дюймовими золотими колесами та чорними гальмівними супортами. В інтер’єрі можна вибрати між глянсовими чорними вставками та бежевою шкірою Windsor або карбоновим оздобленням з опцією червоної шкіри “pimento”.

Io, супутник Юпітера та персонаж грецької міфології, представлена ​​в глянсовому помаранчевому забарвленні з карбоновими елементами кузова, включаючи вихлопні труби та капот, а також 23-дюймовими колесами.

В салоні доступні різні відтінки шкіри Windsor, оздоблення з рожевого дерева та карбон. Vega, названа на честь яскравої зірки, пофарбована у глянсовий блакитний колір із жовтими гальмівними супортами та 23-дюймовими колесами. Усередині пропонується світла або темна шкіряна оббивка з синіми декоративними елементами та тон у тон рядком. Sol, взята за основу Сонце, пофарбована в яскравий жовтий колір, доповнений чорними 23-дюймовими колесами, вихлопними вуглецевими трубами, чорним дахом та синіми гальмівними супортами.

Інтер’єр може бути виконаний у синій шкірі або чорній тканині з жовтим контрастним рядком. Ціна на ці спеціальні видання поки не оголошена, але очікується, що вони коштуватимуть дорожче за базову модель. Всі вони оснащені 4,4-літровим V8 потужністю 626 кінських сил, повним приводом та спеціальною підвіскою.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!