Авто

Покупці шоковані першими рахунками за ремонт Tesla Cybertruck

Share

На аукціонних сайтах почали з’являтися перші кібервантажівки Tesla, визнані повністю знищеними. У власників не виникло бажання платити за ремонт по-справжньому шалені суми, тому вони вирішили просто відмовитися від автомобілів. До того ж, машини з нержавіючої сталі мають велику проблему зі страховиками.

Комплектуючі та страховка

Наразі Tesla Cybertruck коштує від 61 до 100 тисяч доларів у США. У Росії ціна ще вища – понад 12 мільйонів рублів. Що вже казати про комплектуючі. Наприклад, заміна лобового скла коштує $1900, а нова задня панель — $2800. За таких розцінок відновити пошкоджений пікап буде дуже складно.

Також варто зазначити, що Cybertruck має велику проблему зі страховими компаніями. Оскільки це новий автомобіль із поки що невідомими ризиками, і до того ж дуже незвичайний, багато власників не змогли застрахувати своє майно. Ті ж, кому вдалося, зіткнулися з високими страховими преміями.

Перші «тотальні»

На аукціонах можна знайти дві моделі Tesla Cybertruck. Перша розташована в Сіетлі з пробігом 6300 кілометрів та пошкодженнями від серйозного лобового зіткнення. Візуально, крім розбитої передньої частини і подушок безпеки, що спрацювали, все гаразд. Але при таких аваріях часто виникають проблеми з підвіскою та регулюванням кузова.

Другий «тотальний» пікап має лише 26 миль або 42 кілометри на одометрі. Зважаючи на все, власник тільки отримав свою нову іграшку і вирушив підкорювати найближчу річку. Найцікавіше не те, що позашляховик потонув, а в лінії затоплення. Вона знаходиться нижче за кабіну, що не властиво для подібного типу авто.

Cybertruck не човен

Незважаючи на заяви Ілона Маска, Tesla Cybertruck не може плавати та служити човном. Про це прямо зазначено в гарантії компанії – “автомобіль не можна брати у воду”. Хоча генеральний директор неодноразово додавав, що «кібервантажівка» має впоратися з відстанню не менше 360 метрів по воді.

Найцікавіше, що Tesla Cybertruck має спеціальний режим для перетину річок вбрід. У ньому збільшується висота підвіски до максимуму і тиск нагнітається в акумуляторному блоці. Тільки під час його активації компанія не покриває автомобіль гарантією. До того ж функція працює не більше 30 хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Старший брат Renault Duster отримає дизельний двигун

Renault/Dacia готують до випуску новий кросовер Bigster, який буде базуватися на платформі третього покоління Duster,…

28.06.2024

Hyundai представила компактний електрокросовер Inster

Hyundai опублікувала перші повноцінні зображення суперкомпактного електрокросовера Inster та оголосила деякі його технічні характеристики. Новинка…

28.06.2024

Porsche відкликає десятки тисяч автомобілів Taycan у США через проблеми з передніми гальмами

Автомобільна компанія Porsche проведе відкликання понад 31 тисячі електромобілів Taycan у Сполучених Штатах через можливу…

28.06.2024

Polestar 3 обзавівся версією із заднім приводом і подешевшав

Polestar 3 отримав нову версію з одним електродвигуном і заднім приводом, яка вже доступна для…

28.06.2024

Rivian випустить п’ять новинок Три з них – за допомогою Volkswagen

Американський стартап Rivian анонсував випуск п'яти нових моделей електромобілів, незважаючи на фінансові труднощі через падіння…

28.06.2024

Нова Toyota Celica може з’явитися вже 2025 року

Наприкінці весни на одному з офіційних заходів Toyota згадала про плани відродження деяких спортивних автомобілів…

28.06.2024