Абсолютно новий BMW M5: офіційні фото та дата дебюту

Час читання: < 1 хв.
0
Абсолютно новий BMW M5: офіційні фото та дата дебюту

Абсолютно новий BMW M5: офіційні фото та дата дебюту. Шеф-дизайнер BMW M Майкл Скаллі натякнув на швидку презентацію в особистому обліковому записі. Закамуфльована емка з написом 26.06.2024 підтверджує: сьоме покоління М5 розсекретять через десять днів. Очікується, що топ-версія отримає гібридну силову установку, що заряджається, на основі 4,4-літрового V8 від кросовера BMW XM, а споряджена маса збільшиться на півтонни до 2435 кілограмів.

Про зовнішність BMW M5 завдяки постам Майкла Скаллі нічого нового сказати не можна, адже перше фото без камуфляжу з’явилося рік тому, а офіційний скетч дозволив оцінити носову частину без камуфляжу. За попередніми даними, гібридний седан розвине понад 700 сил.

Новий BMW M5 зможе їздити без активації двигуна внутрішнього згоряння: за неофіційними даними запас ходу складе до 112 кілометрів. Ймовірно, у “п’ятірок” серії G60 не буде версії M550i, так що двигун V8 залишиться тільки у флагмана. Зате покупці зможуть вибирати тип кузова: окрім звичного седана, в гамму М5 повернеться універсал.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!