Рестайлінг Sportage: дизайнери показали, як зміниться найпопулярніший кросовер Kia

Час читання: 2 хв.
0

Sportage залишається найпопулярнішим кросовером у лінійці компанії Kia. Його актуальне, п’яте покоління дебютувало в 2021 році, а зараз корейські інженери працюють над плановим рестайлінгом, який повинен привнести в дизайн машини деякі зміни.

Як зміниться з оновленням, бестселер Kia напередодні показали художники студії «NYMammoth», що опублікували рендери нового Sportage в різних кольорах кузова.

На викладених у Мережі картинках видно, що реформований «Спортейдж» збереже динамічний профіль, що діє, з коротким «носом».

Головні зміни в його дизайні відбудуться попереду, де машині дістанеться нове оформлення оптики, інші радіаторні грати, а також перелицьований бампер.

Частину змін чекають і в салоні машини, але інформації про них поки що немає. Щодо технічного боку автомобіля, то тут, ймовірно, сюрпризи виключені.

Кросовер повинен зберегти актуальну гаму двигунів, що складається сьогодні як з бензинових, так і дизельних моторів, а також гібридних силових установок (зокрема, що заряджаються).

Всі коробки передач залишаться автоматичними і включають 7-швидкісний «робот» з двома зчепленнями, а також класичні 6 або 8-діапазонні гідротрансформатори.

Офіційний дебют нового Kia Sportage заплановано на поточний рік, але точні дати прем’єри ще не розкриті.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.