Mercedes-AMG випустив ексклюзивний золотий родстер SL 63

Час читання: < 1 хв.
0
Mercedes-AMG випустив ексклюзивний золотий родстер SL 63

Mercedes-AMG представив лімітовану версію родстера SL 63 у золотому забарвленні. Цей новий Mercedes-AMG SL 63 4Matic+ випущено обмеженим тиражем у сто одиниць під назвою Golden Coast. Завдяки заводській програмі персоналізації Manufaktur, яка може втілити будь-які побажання клієнтів, автомобіль отримав унікальний декор.

Основною особливістю цієї спецверсії є ексклюзивний колір кузова Kalahari Gold Magno. Також цей відтінок використовується в оформленні матово-чорних 21-дюймових кованих дисків AMG. Інтер’єр автомобіля оздоблений стьобаною чорною шкірою Nappa з золотистою прострочкою. Також передбачені килимки з високим ворсом і шкіряною окантовкою.

У тон кузову пофарбовані частини дверних панелей та низу центрального тунелю. На центральній консолі розташована табличка “Manufaktur, Golden Coast”, що вказує на статус моделі.

Технічно Golden Coast не змінився, зберігши штатний для родстера SL 63 4Matic+ бітурбомотор V8 4.0, що розвиває 585 кінських сил і 800 Нм моменту, що крутить, 9-ступінчасту автоматичну коробку передач AMG Speedshift MCT 9G і повний привід. Вартість спецверсії складає 187 000 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!