Новий Opel Mokka став гібридом

Час читання: < 1 хв.
0
Новий Opel Mokka став гібридом

Новий компактний кросовер Opel Mokka отримав гібридну версію. Opel продовжує розширювати модельний ряд гібридів, доповнивши його новим варіантом на базі компактного кросовера Mokka. Автомобіль вже мав бензоелектричну версію, але тепер з’явилася ще одна модифікація з 48-вольтовою «м’якою» гібридною технологією. Ця версія орієнтована на тих, хто хоче заощадити на паливі і не переслідує високі динамічні характеристики, оскільки новинка головним чином спрямована на зниження витрати бензину.

Opel Mokka Hybrid оснащений 136-сильним 1,2-літровим трициліндровим бензиновим турбомотором, який працює в парі з новою 6-ступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням, в яку інтегрований 28-сильний електромотор.

Літій-іонний акумулятор неназваної ємності заряджається на гальмування, так що живити батарею від зовнішнього джерела живлення немає потреби. Як і в інших подібних модифікацій, електродвигун допомагає при рушанні з місця та на розгоні, а в умовах міського трафіку за рахунок рекуперації енергії до половини шляху можна подолати навіть без включення бензинового двигуна.

Чистий запас ходу на електротязі — лише один кілометр. Новинка має 12-дюймову цифрову панель приладів, яка інформує водія про потужність, параметри їзди електрикою, рух потоку енергії між акумулятором і бензиновим двигуном, а також про ступінь заряду батареї.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!