Названо найкращий середньорозмірний пікап у 2024 році

Час читання: < 1 хв.
0
Названо найкращий середньорозмірний пікап у 2024 році

Як і у випадку з усім, що завгодно, думка людей про кращі пікапа сильно розрізняється від людини до людини. І все тому, що лідери цього сегменту відповідають різним потребам. У результаті критики не можуть дійти єдиної думки про найкращий середньорозмірний пікап у 2024 році.

Визначення кращого середньорозмірного пікапа зводиться до результатів його випробувань, а також оцінок, заснованих на продуктивності, комфорті, рейтингу безпеки та багато іншого. Ось тільки спільної думки щодо цього питання досі немає.

Так, наприклад, портал USNews називає Toyota Tacoma і Honda Ridgeline найкращими варіантами в сегменті пікапів у 2024 році. Обидві моделі отримали оцінку 8,1 балів із 10.

Тоді як інше авторитетне видання «Edmunds» вважає, що найкращим пікапом цього року є Ford Ranger. Машині присудили 8,2 бала з 10, тоді як Toyota Tacoma навпаки розташувалася в цьому рейтингу лише на четвертій позиції з оцінкою всього 7,8 з 10 балів.

У випадку з ТОП-ом, де Toyota Tacoma є лідером, журналісти хвалять її за нові потужні та ефективні силові установки, гарну поведінку при їзді асфальтом і сучасний, а також зручний салон. Потенційні недоліки машини включають низьку вантажопідйомність, невелике заднє сидіння і посередню шумоізоляцію моторного відсіку.

Що стосується Ford Ranger, його висока оцінка пов’язана з наявністю лінійки потужних двигунів, непоганої керованості і просторого салону, а також відмінну буксирувальну здатність. У число мінусів машини включають рульове управління, що підтуплює, що відволікає від їзди мультимедійну систему і високу ціну для свого класу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!