Jeep готує щонайменше три новинки

Час читання: < 1 хв.
0
Jeep готує щонайменше три новинки

Компанія Jeep готує прем’єру щонайменше трьох новинок. Презентація для інвесторів, яку провів концерн Stellantis у своєму північноамериканському підрозділі, стала місцем анонсу нових моделей марки Jeep. Американська компанія пообіцяла до 2027 року вивести на ринок як мінімум три нові моделі, причому продаватимуться вони не лише на домашньому для бренду ринку, а й на європейському. Серед заявлених прем’єр виявляться наступники моделей, що вже випускаються, і повністю нова машина. Крім новинок до 2027 року, Jeep обіцяє оновити всі свої моделі.

Першою прем’єрою стане нове покоління моделі Jeep Renegade. Компактний кросовер у своїй другій генерації перетвориться за модою часу на електромобіль, причому він має стати бюджетною моделлю для широкого кола клієнтів за стартової ціни від 25 тисяч доларів.

Не виключена і поява версій з двигунами внутрішнього згоряння, але поки що вони офіційно не підтверджені. Другою новинкою виявиться третє покоління більшої моделі Jeep Compass, проте жодної інформації про цей автомобіль поки що немає. Щодо третього дебютанта, то невідомо навіть його ім’я — компанія позиціонує цю машину як «новий ключовий кросовер».

Ймовірно, це буде наступник Jeep Cherokee, доступний у різних версіях із різними типами силових установок. Jeep так пообіцяв оновити всі свої моделі – Wrangler, Gladiator, Grand Cherokee, Grand Cherokee L, Wagoneer та Grand Wagoneer – не буде рестайлінгу тільки у електричних Recon та Wagoneer S, які до цього моменту застаріти просто не встигнуть.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!