Британці обрали найвитриваліший автомобіль 2024 року

Час читання: < 1 хв.
0
Британці обрали найвитриваліший автомобіль 2024 року

Популярний автомобільний журнал AutoExpress з Великобританії щорічно проводить дослідження під назвою Driver Power, в якому вивчає рівень задоволеності місцевих автовласників своїми машинами. У голосуванні порушується питання не лише якості та комфорту, а й надійності авто.

Взявши за основу ці дані британці назвали найвитриваліший автомобіль у 2024 році, який можна купувати буквально не дивлячись, адже він практично не ламається.

Найнадійнішою машиною цього року, згідно з дослідженням закордонного автомобільного видання, є п’яте покоління кросовера Toyota RAV4. Японському кросоверу присудили оцінку 96,47%, завдяки якій він випередив у рейтингу Skoda Kodiaq (96,24%) та Toyota Yaris 4 покоління (95,68%).

У матеріалі британського журналу йдеться, що володіння та технічне обслуговування RAV4 є максимально простим завдяки високому рівню надійності цієї моделі, так і можливості розширити гарантію.

Крім того, досвід Toyota в галузі гібридів окупається не тільки довговічністю, а й високою економією палива, що залишає власників таких машин задоволеними в обох випадках.

Що стосується решти представників списку найвитриваліших автомобілів в 2024 році, то крім Toyota RAV4, Skoda Kodiaq і Toyota Yaris до нього увійшли: Mazda CX-5 , Kia Picanto , Dacia Duster , Tesla Model 3 , Peugeot 208 , Ford Ecosport і Suzuki Vitara .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!