З’явилося перше фото нового бюджетного кросовера Nissan

Час читання: 2 хв.
0
З'явилося перше фото нового бюджетного кросовера Nissan

Nissan розпочав продаж субкомпактного кросовера Magnite у 2020-му році. Найменший SUV в лінійці японського автовиробника був адресований азіатським країнам. В Азії чекають на його плановий рестайлінг. Напередодні оновлений автомобіль уперше засвітився без камуфляжу.

Фотографію нового Nissan Magnite опублікував індійський офіс порталу Autocar. Автомобіль вдалося зняти випадково під час проходження краш-тестів.

Судячи з єдиного фото, машину чекає невеликий перегляд дизайну передньої частини кузова, де з’явиться оновлена ​​радіаторна решітка, перероблений передній бампер і фари нового зразка зі свіжим світлодіодним підписом.

До об’єктиву папараці новий Magnite потрапив лише з одного ракурсу, тоді як корма машини опинилася за кадром. На думку журналістів, у цій частині кузова зміни, які дістануться субкомпакту, зведуть лише до появи у нього оновленого заднього бампера.

Невеликі зміни чекають і на салон кросовера. Машина майже напевно матиме нове оздоблення, а також розширену кількість функцій.

До арсеналу моделі має увійти мультимедійна система з 8-дюймовим екраном та підтримкою бездротового інтерфейсу Apple CarPlay та Android Auto, вентиляційні отвори кондиціонера для задніх пасажирів, кнопка запуску двигуна, безключовий доступ та телематика Nissan Connect.

Конфігурацію актуального двигуна Nissan Magnite, швидше за все, буде збережено. Зараз субкомпактний «паркетник» пропонують із літровими моторами (атмосферним та «наддувним»), що видають 71 та 99 кінських сил відповідно. Асистують їм 5-швидкісна МКПП, АМТ та варіатор.

Прем’єру новий Nissan Magnite має справити протягом 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!