Fiat представив абсолютно новий Panda 2025 (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Fiat представив абсолютно новий Panda 2025
Опубліковано перші офіційні фото Fiat Panda четвертого покоління. Компактну міську модель презентують 11 липня – в день 125-річчя Fiat. Перші подробиці моделі розкрили на офіційному сайті концерну Stellantis.

Новий Fiat Panda 2025 кардинально змінився – став кросовером підріс одразу на 30 см (до 3,99 м у довжину) і тепер належить до В-класу. Із цієї нагоди назву моделі трохи змінили – віднині це Fiat Grande Panda.

Дизайн також зазнав суттєвих змін. Новий Fiat Grande Panda став соліднішим і дещо брутальнішим на вигляд. Автомобіль вирізняється граненим стилем з високим капотом і розширеними крилами. Також звертають на себе увагу незвичні піксельні фари, виражений пластиковий обвіс і 17-дюймові диски. Боковини прикрашені виштампованими написами Panda.

Кросовер Fiat Grande Panda є близьким родичем Citroen C3, адже збудований на тій же архітектурі Smart Car Platform. Як і побратима, його запропонують у 113-сильних електричних версіях із запасом ходу від 200 до 320 км, а також у гібридному варіанті з 1,2-літровим бензиновим турбомотором на 100 к.с. і 28-сильною «м’якою» установкою.

Ціна Fiat Grande Panda поки не оголошена, проте вона буде на рівні Citroen C3. Нагадаємо, французький хетчбек в гібридній модифікації коштує від 15 000 євро, а в електричній – від 20 000 євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!