У Мережу просочилися фотографії найбільшого кросовера Smart у світі

Час читання: 2 хв.
0

Smart продовжує розширювати межі своїх можливостей із новими моделями. Найновіша з них — Smart #5 , електричний кросовер завдовжки 4,7 метра, який стає найбільшим і найпотужнішим Smart в історії бренду, пише видання Autohome.com .

Після випуску Smart #1 , який вже був найбільшим Smart із довжиною 4,27 метра, компанія не зупинилася. На зміну йому прийшов Smart #3 , який збільшив довжину до 4,44 метра. Тепер Smart представляє свою нову модель — #5 , яка побила всі рекорди, досягнувши довжини 4,71 метра. Колісна база також збільшилася до 2,9 метра, що на 11 сантиметрів більше, ніж #3 .

Smart #5 , заснований на концепті, представленому в квітні, виглядає значно масивнішим за своїх попередників завдяки своїм плавним, але м’язистим лініям. Передні світлові прилади отримали вертикальну орієнтацію, відмінну від попередніх моделей, а задні фари нагадують передні за формою та розташуванням.

У Китаї Smart #5 буде представлений у трьох варіантах: із заднім приводом потужністю 340 к.с. та двома версіями з повним приводом. Найменш потужна версія з повним приводом матиме 363 л. на задній осі та 224 к.с. на передній, а найпотужніша – 421 л.с. та 224 л.с. відповідно. Вага автомобіля варіюється від 2250 до 2450 кілограмів. Максимальна швидкість найпотужнішої версії досягає 210 км/год, а в інших двох – 200 км/год.

Офіційний дебют Smart #5 очікується наприкінці цього року і він має з’явитися на ринку Європи. Новий Smart #5 обіцяє стати справжнім проривом для бренду, пропонуючи як потужність, так і комфорт у більшому форматі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!