Названо вартість найдешевшого електромобіля в США

Час читання: < 1 хв.
0

Електромобіль Nissan Leaf 2025 року буде коштувати так само, як і модель цього року. Ціна базової комплектації S почнеться з 29,280 доларів.

Модель Nissan Leaf у базовій комплектації S оснащена акумулятором ємністю 40 кВт·год, що забезпечує до 149 миль (приблизно 240 км) пробігу на одному заряді. У версії SV Plus, яка оснащена більшим акумулятором на 60 кВт·год і має запас ходу до 212 миль (341 км), ціна стартує з 37,330 доларів.

Весь модельний ряд включає стандартну систему безпеки Nissan Safety Shield 360. Комплектація SV Plus додатково оснащена системою ProPilot Plus і інтелектуальною системою кругового огляду.

Нагадаємо, в 2023 році Nissan трохи оновив Leaf другого покоління, додавши електрокару нові грати радіатора, перероблений передній бампер і фари. Минулого року компанія також спростила лінійку, залишивши лише дві комплектації. Варіант S  оснащений електромотором потужністю 147 к.с., тоді як SV Plus використовує двигун потужністю 214 к.с.

Обидві комплектації оснащені 8-дюймовим дисплеєм інформаційно-розважальної системи, що підтримує Apple CarPlay та  Android Auto . Клієнти, що обирають комплектацію SV Plus , отримають електромобіль з 17-дюймовими колесами, світлодіодними фарами, протитуманними фарами, шкіряним рульовим колесом, що підігрівається, і передніми сидіннями, що підігріваються.

Виходить, що у 2025 році Nissan Leaf буде найдешевшим електромобілем на північноамериканському ринку. Після того, як Chevrolet припинив виробництво більш дешевої моделі Bolt наприкінці 2023 року, Leaf залишається єдиним електромобілем вартістю менше 30 тис. доларів США.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.