Шосте покоління Mitsubishi Delica буде виключно гібридним

Час читання: < 1 хв.
0

Чутки про швидкий запуск нового, шостого покоління позашляхового мінівена Mitsubishi Delica набирають обертів, а японська преса поступово розкриває про цей проект все нові подробиці.

Нещодавно місцевий журнал «BestCar» випустив свіжий номер, в якому показав, як може виглядати нова «Деліка», а тепер це видання поділилося про неї першими технічними відомостями.

За інформацією японських інсайдерів, Delica D:6 буде мінівен з кросоверними задатками, футуристичним зовнішнім виглядом і гібридною системою, що підключається.

В основу зовнішнього вигляду машини має лягти прототип D:X, що дебютував минулого року на виставці Tokyo Motor Show, але серійний варіант новинки обіцяє трохи відрізнятися від концепту.

Актуальна Delica, що продається з 2007 року, базується на кросовері Outlander та оснащується 2,3-літровим дизельним двигуном потужністю 145 к.с. У парі з ним функціонує АКПП та система повного приводу.

У наступній генерації знаменитий мінівен Mitsubishi може розділити платформу з тим же Outlander, але вже нове покоління. І цього разу виявитися безальтернативним гібридом, що підключається.

Зв’язування ДВЗ та електромотора, на думку керівництва компанії, має забезпечити машині гарне поєднання ефективності та прохідності бездоріжжям без шкоди для запасу ходу та витрати палива.

Нагадаємо, гібрид Outlander, що підключається, видає пікову потужність в 250 кінських сил і 450 Нм, а також оснащується батареєю ємністю 20 кВт/год, забезпечуючи кросоверу запас ходу на електротязі до 84 кілометрів (за циклом WLTP).

На появу нового Mitsubishi Delica чекають до кінця 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!