Huawei готує новий автомобіль: останні новини

Час читання: 2 хв.
0
Huawei готує новий автомобіль: останні новини

Нещодавно в мережі з’явилися шпигунські фотографії інтер’єру нового автомобіля Avatr 07. Згідно з отриманою інформацією, цей автомобіль буде оснащений високотехнологічною системою автономного водіння Huawei і системою HarmonyOS. Очікується, що він надійде у продаж вже в третьому кварталі поточного року з ціною в діапазоні від 1 млн. до 2 млн. гривень.

На опублікованих фото можна побачити, що новий Avatr 07 дотримується сімейного дизайну бренду. Триспицеве ​​багатофункціональне рульове колесо і велика «паряча» центральна консоль надають інтер’єру передового та стильного вигляду. Сидіння мають шви із трикутним візерунком, створюючи відчуття високої якості. Задній ряд сидінь має рівну підлогу, що, ймовірно, забезпечує комфортну посадку.

На основі раніше опублікованих знімків можна сказати, що Avatr 07 слідує концепції дизайну «Future Elegance» з подвійними світлодіодними денними ходовими вогнями, що робить автомобіль легко впізнаваним. Закриті передні ґрати та рельєфні лінії капота надають новинці м’язистий вигляд. Позаду Avatr 07 зберігає виразний стиль, відмовившись від традиційних з’єднаних задніх ліхтарів, створюючи чистий та акуратний візуальний ефект. Розміри кузова становлять 4825 мм завдовжки, 1980 мм завширшки і 1620 (1610) мм заввишки, колісна база — 2940 мм.

Avatr 07 пропонуватиметься у двох варіантах силової установки: повністю електричної та гібридної, в якій ДВС виконуватиме функції генератора. Повністю електрична версія включає виконання з переднім та повним приводом, пише Autohome . У версії з переднім приводом встановлений двигун потужністю 252 кВт, а у версії з повним приводом – два двигуни потужністю 188 кВт спереду та 252 кВт ззаду. У версії із збільшеним запасом ходу використовується 1.5-літровий двигун потужністю 115 кВт та електромотори: у версії з переднім приводом – один двигун потужністю 231 кВт, а у версії з повним приводом – два двигуни потужністю 131 кВт спереду та 231 кВт ззаду.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!