Авто

Названо найякісніші китайські автомобілі, що працюють на електроенергії (NEV)

Share

Американське аналітичне видання «JDPower» має свої офіси в більшості великих країн, однією з яких є Китай.

Напередодні місцевий підрозділ цієї міжнародної компанії «викотив» свіжий рейтинг найякісніших машин NEV, а якщо бути точнішим за автомобілі, що працюють на нових джерелах енергії. До цієї категорії, нагадаємо, включають як електромобілі, так і гібриди.

Дослідження має довгу назву «China New Energy Vehicle Initial Quality Study SM (NEV-IQS)» та враховує кількість проблем, з якими стикаються власники електрокарів та гібридів за перші місяці з моменту покупки своїх машин (до півроку).

Для кожної з моделей підраховується середня кількість недоліків, дефектів та поломок. Чим менший виявляється цей показник на кожні сто випущених машин, тим більш високе місце вона посідає у підсумковому рейтингу якості.

У 2024 році найякіснішим маленьким електрокаром у Китаї був названий сітікар Geely Panda Mini з 202 проблемами на кожні 100 зібраних авто.

У класі компактних електрокарів переміг Geometry A Pro (180/100), а в сегменті компактних електричних SUV: Aion V Plus та BYD Yan Plus зі 196 дефектами на кожні 100 автомобілів відповідно.

Кращими за якістю в сегменті середньорозмірних електрокарів стали Nio ET5/ET5T (185/100), тоді як у класі великих електромобілів був першим Zeekr 001 (171 проблема з якістю на кожні 100 машин).

Замкнули рейтинг найякісніших автомобілів NEV в Китаї в 2024 році NIO ES8 (177/100), що виявився безвідмовним електромобілем преміум-класу, а також дві кращі гібридні моделі (сегмент легковиків і SUV): BYD Seal PHEV (191 дефект на 100) та WEY Lanshan DHT PHEV з результатом у 185 проблем з якістю на кожну сотню автомобілів відповідно. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Porsche відкликає десятки тисяч автомобілів Taycan у США через проблеми з передніми гальмами

Автомобільна компанія Porsche проведе відкликання понад 31 тисячі електромобілів Taycan у Сполучених Штатах через можливу…

28.06.2024

Polestar 3 обзавівся версією із заднім приводом і подешевшав

Polestar 3 отримав нову версію з одним електродвигуном і заднім приводом, яка вже доступна для…

28.06.2024

Rivian випустить п’ять новинок Три з них – за допомогою Volkswagen

Американський стартап Rivian анонсував випуск п'яти нових моделей електромобілів, незважаючи на фінансові труднощі через падіння…

28.06.2024

Нова Toyota Celica може з’явитися вже 2025 року

Наприкінці весни на одному з офіційних заходів Toyota згадала про плани відродження деяких спортивних автомобілів…

28.06.2024

Експерти назвали найбільш надійні автомобілі у 2024 році

У 2024 році Ram здобув перше місце в дослідженні JD Power US Initial Quality Study,…

28.06.2024

Старт продажу електричного кросовера Volvo EX90 відкладається

Ось текст офіційного листа, який прес-служба шведського автовиробника розіслала всім, хто оформив попереднє замовлення на…

28.06.2024