У мережі представили Tesla Cybertruck у поліцейському виконанні

Час читання: < 1 хв.
0
У мережі представили Tesla Cybertruck у поліцейському виконанні

Незабаром американська поліція роз’їжджатиме на новеньких Tesla Cybertruck. Про це повідомляє видання TecheBlog. Місцева компанія Unplugged Performance представила покращену версію позашляховика, орієнтовану саме на поліцейських. Автори позиціонують автомобіль як «тактичний транспортний засіб із найбільшим балістичним захистом».

З технічного погляду поліцейський Cybertruck майже не відрізняється від цивільного. Колір змінився із сірого на темно-синій. Біля порогів та на даху з’явилися світлодіодні стрічки-мигалки. Було змінено бортовий комп’ютер — до нього додали потрібні для поліції функції. Зовнішній динамік став гучнішим — його можна використовувати як гучномовець.

Автомобілі Tesla вже давно використовуються у поліції. Наприклад, у минулому році Unplugged Performance продала модифіковані Tesla Model Y поліції Анахайма (Каліфорнія). У компанії повідомили, що від кількох поліцейських управлінь вже надійшли замовлення на модифіковані позашляховики Cybertruck, проте подробиці не розголошуються.

ЗМІ нагадали, що Ілон Маск, генеральний директор Tesla, схвалює ідею використання Cybertruck як поліцейські машини. У січні 2024 року поліцейське управління Техасу звернулося до Маски з питанням можливості оновлення автопарку на Cybertruck, на що Ілон відповів позитивно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!