Toyota офіційно оголосила ціни на новий Crown Signia 2025 року

Час читання: < 1 хв.
0
Toyota офіційно оголосила ціни на новий Crown Signia 2025 року

Toyota USA офіційно оголосила ціни на новий Crown Signia 2025 року . Цей елегантний гібридний універсал надійде у продаж цього літа і обіцяє бути серйозним конкурентом для автомобілів преміум-класу. Початкова ціна моделі XLE становить 43 590 доларів, а топова комплектація Limited обійдеться в 47 990 доларів.

Незважаючи на відносно високу ціну, Crown Signia пропонує значний список стандартних функцій. У комплектацію XLE входять 19-дюймові колісні диски, світлодіодні фари, скло з шумопоглинанням, електропривод задніх дверей, підігрів та вентиляція передніх сидінь, шкіряна оббивка та підігрів задніх сидінь.

Версія Limited пропонує ще більше опцій, включаючи 21-дюймові колеса, цифрове дзеркало заднього виду, панорамний люк та 11-динамікову аудіосистему JBL . Обидві моделі оснащені 12,3-дюймовим дисплеєм та підтримкою Apple CarPlay та Android Auto.

Реклама

Під капотом у Crown Signia 2,5-літровий чотирициліндровий двигун і два електромотори, що забезпечують 240 к.с. і 241 Нм крутного моменту. Розгін до 97 км/год займає 7,1 секунд. Усі моделі мають повний привід та безступінчасту коробку передач eCVT.

Toyota пропонує обмежений вибір кольорів для Crown Signia : Storm Cloud і Black без доплати, а також Oxygen White , Bronze Age та Finish Line Red за додаткові 425 доларів. Варіанти оздоблення інтер’єру обмежені чорним та коричневим.

Crown Signia виробляється на заводі Tsutsumi в Японії і надійде до дилерських центрів США цього літа. Можливо, у майбутньому Toyota розширить лінійку Crown на американському ринку, пропонуючи спортивніші варіанти моделі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!