Авто

BMW може випустити електричний універсал M3

Share

Представники баварського бренду розповідають, що незабаром може з’явитися електричний універсал BMW M3. Про новинку поки мало відомо відомо, але ясно, що першим на ринку з’явиться електричний седан M3.

Компанія BMW вже давно відома своїми високотехнологічними та потужними автомобілями. Нещодавно з’явилася інформація, що німецький автовиробник планує випустити електричний універсал M3. Це досить сміливий крок, тому що M3 – це одна з найпопулярніших моделей у лінійці компанії, що має великий успіх у любителів спортивних автомобілів. Електрифікація автомобільної промисловості вже давно стала невід’ємною частиною розвитку.

Все більше автовиробників прагнуть створення електричних моделей, щоб відповідати сучасним екологічним вимогам і задовольнити потреби споживачів. BMW не став винятком і вже представив кілька успішних електричних моделей, таких як i3 та i8. Але випуск M3 в електронній версії стане реальним проривом для компанії.

BMW M3 – це символ спортивності та динамічності, і, безсумнівно, електрична версія цієї моделі викликатиме великий інтерес у шанувальників марки. Електричний універсал M3 обіцяє мати потужний електродвигун, здатний забезпечити високу динаміку і плавне прискорення. Крім того, електричний привід дозволить знизити викиди вуглекислого газу та зменшити шкідливий вплив на навколишнє середовище.

За офіційною інформацією, електричний універсал M3 буде представлений на платформі нового покоління архітектури CLAR, а це означає, що автомобіль отримає сучасні технології та передові рішення в галузі електромобілів. Очікується, що універсал M3 матиме великий запас ходу на одній зарядці, що дозволить подорожувати на великі відстані без необхідності постійної зарядки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: BMW

Останні записи

Названо 3 помилки водіїв, що можуть пошкодити генератор автомобіля

Автовласники рідко замислюються про те, які пристрої встановлені у їхніх автомобілях. Про більшість деталей вони…

08.10.2024

Audi готує абсолютно новий Q6 e-tron у новому варіанті кузова

На автосалоні в Парижі Audi готова здивувати публіку новою моделлю Q6 e-tron Sportback . Ця…

08.10.2024

Новий великий кросовер Kia помітили під час тестових випробувань

Гамма компанії Kia поповнилася позашляховиком Telluride у 2019 році, який виявився практично близнюком моделі Hyundai…

08.10.2024

Mercedes готує другий етап тестів фургона на новій платформі (ФОТО)

З платформою Van.EA вдасться чітко розмежувати приватні фургони у люксовому сегменті та комерційні преміум-фургони, пояснили…

08.10.2024

Представлено унікальний мінівен Porsche Cayenne (ФОТО)

Співзасновник компанії Meta Марк Цукерберг представив унікальний автомобіль, який він спроектував спеціально для своєї дружини…

08.10.2024

Новий бюджетний фургон Dacia в стилі Duster з’явився на неофіційних рендерах

Минулого літа в Мережі почали з'являтися чутки про плани компанії Dacia випустити якийсь комерційний автомобіль,…

08.10.2024