Categories: Авто

«Китайський» VW Touareg вийшов в рази дешевше від оригіналу (Фото)

Share

У Китаї почалися продажі нового кроссовера Fengxing T5, який зовні сильно нагадує Volkswagen Touareg. Правда, китайський кросовер в 5 разів дешевше, ніж його німецький «родич».

Fengxing T5 розроблений китайською компанією Dongfeng. Офіційна прем’єра T5 відбулася навесні нинішнього року на автосалоні в Пекіні. Там він був показаний під суб-брендом Fengxing, але було ще одне позначення – Forthing. Чому так вийшло? Просто назва Forthing більш зрозуміло європейцям, тому його позначили подвійним логотипом.

Це п’ятимісний кросовер, чия довжина дорівнює 4 550 мм, ширина – 1 825 мм, висота – 1 725 мм, а колісна база – 2 720 мм.

Дизайн T5 виконаний в новому стилі компанії Dongfeng. Багато в чому цей кросовер нагадав нам новий Volkswagen Touareg. Загалом, китайці явно прогресують в автомобільному дизайні.

У лінійку двигунів входять 1,5 л і 1,6 л бензинові турбодвигуни потужністю 150 к.с. і 204 к.с. відповідно. Кожен з цих моторів працює в парі з 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач. Привід – тільки передній.

Уже в базовій комплектації є адаптивний круїз-контроль, ABS, EBD, двозонний клімат-контроль, а також сучасні технології комунікації.

У Піднебесній Fengxing T5 коштує близько 12 000 доларів. Це приблизно в 5 разів дешевше, ніж Touareg, причому в базовій комплектації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Відбулася прем’єра концепту електричного гоночного автомобіля Skoda Enyaq RS Race

Skoda робить ставку на електричну продуктивність, представляючи концепт гоночного автомобіля Enyaq RS Race , заснований на серійній моделі Enyaq…

03.05.2024

Розкрито Toyota з найнижчою оцінкою надійності у 2024 році

Автомобілі Toyota вважаються одними з найнадійніших на світовому ринку. Їх купують величезними тиражами та стабільно…

03.05.2024

Новий Hyundai Palisade зняли зовні та всередині

Нове покоління флагманського кросовера Hyundai Palisade має побачити світ на початку 2025 року. А поки…

03.05.2024

Ferrari готує новий суперкар з мотором V12

Ferrari готує прем'єру суперкара із 12-циліндровим двигуном. У короткому відео, опублікованому в офіційному YouTube-каналі італійської…

02.05.2024

В Україні створили нову машину для бездоріжжя

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

02.05.2024

Tesla припинила розвиток Supercharger та звільнила керівників проекту

Tesla залишили кілька керівників мережі швидкої зарядки Supercharger. Внаслідок реструктуризації корпорацію залишила голова підрозділу Ребекка…

02.05.2024