Названо найнадійніший пікап останніх 5 років

Час читання: < 1 хв.
0
Названо найнадійніший пікап останніх 5 років

Сегмент пікапів складно назвати популярним у Росії, проте такі автомобілі, як і раніше, продаються на нашому ринку і нерідко знаходять своїх покупців. Але який пікап можна вважати найнадійнішим? Відповідь на це питання дали дослідження агентства JDPower за останні 5 років. У кожному з них найбільш безвідмовним був лише один автомобіль.

Згідно зі звітом цього видання, у 2019, 2020, 2021, 2022 та 2023 роках найнадійнішим пікапам у світі була одна з найзнаменитіших моделей Toyota, відома під ім’ям Tundra.

У дослідженні враховувалися відгуки реальних власників пікапів після того, як вони провели з ними три роки. Всім їм потрібно було пройти опитування, яких охоплює 184 потенційно проблемних компоненти автомобіля (від якості фарби до комфорту сидінь, ходових якостей, роботи електроніки та багато іншого).

Нагадаємо, Toyota Tundra пережила зміну поколінь у 2022 році, отримавши два нові двигуни, які в теорії зі статистики можуть виглядати вже не такими надійними, як їхні попередники.

Так, наприклад, автомобіль 2024 має рейтинг надійності в 78 зі 100 балів, що є середньою оцінкою, тоді як модель 2021-го року, навпаки, може похвалитися відміткою в 86 балів.

Перші довгострокові оцінки рівня безвідмовності для свіжого покоління Toyota Tundra наспіють у 2025-му році, коли моделі виповниться три роки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!