Mitsubishi планує відродження легендарних моделей Montero та Lancer Sportback

Час читання: < 1 хв.
0
Mitsubishi планує відродження легендарних моделей Montero та Lancer Sportback

Mitsubishi може повернути на ринок історичні моделі, такі як Montero і Lancer Sportback, згідно з нещодавно зареєстрованими товарними заявками до Бюро за патентами та товарними знаками США (USPTO). 20 лютого 2024 року компанія зареєструвала міжнародний товарний знак класу 12 для назви «Montero», а 12 березня 2024 року Mitsubishi подала заявку на реєстрацію ще одного товарного знаку класу 12 цього разу для «Lancer Sportback». Хоча п’ятирічний план Mitsubishi не передбачає повернення седана Lancer, ця назва може бути використана для нового кросовера, подібно до того, як компанія раніше надійшла з Eclipse та Eclipse Cross.

У рамках зустрічі з національною групою дилерів Mitsubishi представила новий п’ятирічний план під назвою Mitsubishi Motors Momentum 2030. Цей план включає електрифікацію, розширення модельного ряду і роздрібного ринку.

План Momentum 2030 складається з чотирьох ключових напрямків: перехід до електрифікації, оновлення та розширення модельного ряду Mitsubishi у Північній Америці, модернізація моделі продажів та розширення мережі продажів. Найбільш важливими є перші два пункти, орієнтовані на продукт.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!