Авто

Bentley зробила матову фарбу для своїх моделей

Share

Bentley представила модну матову фарбу для своїх моделей. 2023 став рекордним за популярністю для заводської програми персоналізації автомобілів Bentley – послугами фахівців підрозділу Mulliner скористалися 75% клієнтів британської марки. Щоб краще відповідати очікуванням аудиторії, компанія розширила асортимент матового фарбування кузова до 15 унікальних варіантів кольору. Палітра пропонує широкий вибір відтінків – від класичних і стриманих тонів до сміливіших і сучасніших кольорів – на будь-який смак.

На сьогоднішній день Bentley пропонує 15 матових кольорів. Фарба наноситься вручну – автомобіль вручну шліфують, очищають, обробляють поверхню, потім очищають від пилу і знову миють, а потім у два етапи наносять прозорий лак для досягнення ідеального і рівномірного сатинового покриття. У майбутньому всі матові фарби наноситимуться на автомобілі Bentley в новому сучасному фарбувальному цеху, будівництво якого має бути завершено в 2025 році.

Матові лакофарбові покриття унікальні тим, як вони взаємодіють зі світловими частинками – вони розсіюють їх поверхнею автомобіля, а не відображають, як глянсова фарба. Це означає, що сатинова обробка підкреслює лінії кузова автомобілів Bentley так, як це не здатне зробити глянсове покриття. На додаток до п’ятнадцяти запропонованих кольорів покупці також можуть вибрати індивідуальний матовий відтінок, який створять клієнти за допомогою команди дизайнерів Mulliner.

Палітра відтінків включає в себе кольори Anthracite Satin, Royal Ebony Satin, Storm Grey Satin, Light Sapphire Satin, Sequin Blue Satin, Topaz Blue Satin, Orange Flame Satin, Alpine Green Satin, British Racing Green Satin, Candy Red Satin, Cricket Ball Satin, Extreme Silver Satin, Light Grey Satin, Arctica Satin та Old English White Satin. Всі 15 матових кольорів Bentley будуть доступні для всієї лінійки бренду – Continental GT, Continental GT Convertible, Bentayga, Bentaya Extended Wheelbase та Flying Spur. Сатинова забарвлення також доступна покупцям нещодавно анонсованого Bentley Mulliner Batur Convertible.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Bentley

Останні записи

Експерти викрили ще один незаконний штраф для водіїв

Часто українські водії отримують штрафи за те, що не ввімкнули аварійну світлову сигналізацію після зупинки,…

21.09.2024

Кому заборонено керувати авто за новими правилами в Україні

Вперше про майбутні зміни для українських водіїв заговорили ще у 2022 році. Саме тоді у…

21.09.2024

Genesis анонсувала масштабні плани щодо випуску нових моделей

Genesis, преміальний бренд Hyundai, оголосив масштабні плани щодо запуску нових моделей у найближчі роки. У…

21.09.2024

Рекомендації для безпечного миття кузова на станціях самообслуговування

Мийки самообслуговування стають все більш популярними завдяки своїй зручності та доступності. Однак багато водіїв припускаються…

21.09.2024

Список авто, які здатні проїхати максимально довго при низькому рівні пального

Серед автовласників можна виділити дві категорії: одні з них заправляють свої машини, коли рівень пального…

21.09.2024

BMW, Ford та Honda об’єдналися для запуску спільного проекту

BMW, Ford і Honda об'єднали зусилля для створення спільного підприємства під назвою ChargeScape, метою якого…

21.09.2024