Репер зробив перший двоколірний Tesla Cybertruck у стилі власних Maybach

Час читання: < 1 хв.
0

Репер зробив перший двоколірний Tesla Cybertruck у стилі своїх Maybach. Серійний випуск суперхайпового Tesla Cybertruck, що розпочався у 2023 році, став однією з найважливіших подій світової автомобільної індустрії, а сам електричний пікап став суперзатребуваною моделлю для тестів у журналістів та блогерів, а також, природно, у популярних шанувальників сучасних технологій. Один із них і вирішив перетворити свою нову іграшку на люксовий продукт рівня Mercedes-Maybach. Щоправда, виключно зовні.

Репер з Х’юстона Trae tha Truth вже має у своєму гаражі Mercedes-Maybach GLS та Mercedes-Maybach S-Class, які оформлені в єдиному стилі – двоколірний кузов з білим верхом та темно-бордовим низом доповнюють багатоспицеві білі диски Forgiato.

На ступичні ковпачки всіх машин нанесено червоний напис ABN. Це посилає до творчості техаського музиканта, який є учасником однойменного реп-дуету. Свій новий Tesla Cybertruck власник побажав оформити в загальному стилі, що зробили фахівці компанії 713Motoring.

Перефарбовувати кузов із нержавіючої сталі в компанії не стали, а просто обтягнули панелі двоколірною вініловою плівкою. Чорні пластикові розширювачі крил Cybertruck залишилися недоторканими, натомість штатні диски поступилися місцем кастомному комплекту 26-дюймових коліс. Скільки коштувало перетворення, не повідомляється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!