Авто

Bugatti представила фінальний Chiron (фото)

Share

Компанія Bugatti випустила останній Chiron. Фінальний екземпляр назвали L’Ultime, а заснований на Chiron Super Sport. Гіперкар забарвлений у дусі найпершого «Широна», показаного у Женеві вісім років тому. На кузов нанесені назви місць та подій, які стали частиною історії моделі. Двигун стандартний: квадротурбомотор W16 8.0 потужністю 1600 кінських сил і 1600 Нм моменту, що крутить. Змінником Chiron буде гібрид із віддачею близько 1800 сил.

Компанія Bugatti завершила випуск моделі Chiron. Останній, 500-й екземпляр наречений L’Ultime. Це версія Super Sport , пофарбована у відтінки Atlantic Blue / French Racing Blue, як екземпляр, що дебютував у 2016 році на автосалоні в Женеві. Тут, щоправда, градієнт перевернуть, а колеса пофарбовані в той самий відтінок, що й відповідна частина кузова. До того ж на боковини вручну нанесені назви місць та подій, які стали невід’ємною частиною історії «Широна».

Це і Женева, де гіперкар відсвяткував світову прем’єру. І містечко Шантійї у Франції, яке відоме своїм конкурсом елегантності. І автодром Поль Рікар, яким проходили їздові випробування. У списку знайшлося місце і для Bugatti Мольсайму, а також мису Канаверал і Шато Сен-Жан, де компанія організує тест-драйви для клієнтів.

Інші особливості L’Ultime: синій фірмовий логотип Bugatti на решітці радіатора, причому її сітка не така, як у звичайних Суперспортів, розкидане то тут, то там число “500” і французький прапор на корпусах бічних дзеркал. Салон гіперкара виконаний у кольорі Deep Blue та прикрашений декоративними накладками Blue Carbon Matt. Вставки у дверях виконані з переплетених між собою тонких смужок шкіри.

У рух гіперкар наводить квадротурбомотор W16 8.0 потужністю 1600 кінських сил і 1600 Нм моменту, що крутить. Коробка перед – семиступінчастий «робот» з двома зчепленнями, в якому скориговані передавальні числа. Розгін до ста у Chiron Super Sport займає 2,3 секунди. Максималка – 440 кілометрів на годину.

Наступна модель Bugatti успадкує фірмові риси “Широна”, але двигун буде інший – V16 8.3, який до того ж стане частиною гібридної силової установки. Потужність агрегату становитиме близько 1000 кінських сил. Ще 800 забезпечать три електромотори, так що по комбінованій віддачі дводверки наблизиться до прототипу Bolide , який на гоночному бензині мав розвивати 1850 сил.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Bugatti

Останні записи

Штрафи до 40 тисяч: водіїв у селах і райцентрах чекають жорсткі перевірки

Зростання цін на пальне та автомобілі, а також зниження доходів, змушує українців шукати більш економні…

24.09.2024

У Мережі з’явилися зображення салону нового ЛуАЗ (фото)

Роман Прядко, незалежний український дизайнер, представив свій новий віртуальний проєкт — концепт позашляховика LUAZ-VLN. Цей…

24.09.2024

Компанія Kia відкличе електромобілі EV9 2024 через проблеми з ПЗ

Kia America виявила технічний збій у системі Remote Smart Parking Assist 2 (RSPA 2) на…

24.09.2024

Volkswagen анонсував оновлення електромобілів ID.4 та ID.5 до 2026 року

Volkswagen оголосив про оновлення своїх електромобілів ID.4 та ID.5, які надійдуть на ринок у 2026…

24.09.2024

Названо найочікуваніші новинки Паризького автосалону 2024 року

Паризький автосалон 2024 року обіцяє стати однією з найяскравіших подій у світі автомобілів. Глядачі зможуть…

24.09.2024

Два найпродаваніші моделі Toyota розчарували за показниками надійності

Автомобілі Toyota зазвичай славляться своєю надійністю, проте іноді окремі моделі можуть негативно вплинути на загальну…

24.09.2024