Новий Mercedes S-Class готується здивувати новим дизайном

Час читання: < 1 хв.
0
Новий Mercedes S-Class готується здивувати новим дизайном
Новий Mercedes S-Class готується здивувати новим дизайном

Mercedes-Benz готує оновлену версію свого флагмана – S-Class 2025 року . Фотографи зафільмували прототипи розкішного седана з різною кількістю камуфляжу, що підтверджує майбутній рестайлінг. Передня частина автомобіля зазнала серйозних змін: нові фари і збільшені грати радіатора надають машині більш агресивного вигляду.

Усередині очікується впровадження системи «MBUX Superscreen» , яка об’єднує три великі екрани в одну панель, що тягнеться від одного краю лобового скла до іншого. Також S-Class 2025 отримає нові системи допомоги водієві, включаючи систему автономного водіння на швидкості до 130 км/год.

Офіційний дебют оновленого S-Class відбудеться навесні 2025 року, а продаж розпочнеться після літа, як моделі 2026 року. Модельний ряд двигунів, що включає бензинові, дизельні та гібридні варіанти, буде оптимізовано для покращення економічності та ефективності.

Оновлений S-Class продовжить традицію розкоші та передових технологій, залишаючи конкурентів позаду та надаючи своїм власникам неперевершений рівень комфорту та безпеки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!