Новий Lexus ES зміниться майже до невпізнання: перше зображення

Час читання: 2 хв.
0
Новий Lexus ES зміниться майже до невпізнання: перше зображення

Lexus готується до того, щоб поступово оновити свою актуальну модельну лінійку. На викладеному нещодавно в Мережі тизері японська компанія засвітила кілька автомобілів, серед яких виявився її середньорозмірний седан ES. Взявши за основу це зображення, а також шпигунські знімки прототипів, незалежний дизайнер з ніком Enhance_Cars намалював рестайлінгову 4-дверку.

Зараз Lexus ES представлений на світовому ринку в сьомому поколінні, яке дебютувало у 2018-му році. За майже шість років ця модель кілька разів піддавалася невеликим доробкам, але основне оновлення машини чекає на неї попереду.

Реклама

Судячи з неофіційного рендеру (зображення нижче), новому ES припадуть значною мірою перероблену передню частину кузова, яка стане значним кроком уперед порівняно з актуальною моделлю.

Седан обзаведеться світлодіодними денними ходовими вогнями у вигляді фірмових бумерангів, але більших розмірів, ніж раніше, кардинально скоротить розмір решітки радіатора, яка змінить малюнок і форму, а також здивує більш простим по дизайну бампером, позбавленим хрому, але виділяється з боків великими фальшами. повітропроводами.

Боковини на рендері нічим не відрізняються від актуальної моделі, а корму дизайнери не показали. Втім, позаду новий ES майже напевно хизуватиметься модернізованими ліхтарями та перелицьованим бампером.

Як зміниться технічна сторона моделі і чи зміниться вона взагалі поки що невідомо. Не виключено, що седан, побудований на платформі Toyota Camry, матиме повністю електричні модифікації, для яких раніше запатентували імена ES350e і ES500e.

Офіційний дебют нового Lexus ES чекають цього літа.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!