Range Rover вперше збиратимуть за межами Великобританії

Час читання: < 1 хв.
0
Range Rover вперше збиратимуть за межами Великобританії

Група Jaguar-Land Rover (JLR) оголосила про початок збирання моделей Range Rover та Range Rover Sport в Індії. Це перший випадок, коли виробництво Range Rover організоване за межами Великої Британії. Ці автомобілі будуть доступні виключно для індійського ринку, що обіцяє скоротити час очікування для клієнтської бази, що зростає в країні.

Раніше флагманські позашляховики виготовлялися виключно на заводі в Солихаллі, Великобританія, який компанія називає «глобальним будинком Range Rover». Тепер деякі версії будуть збиратися з комплектів Пуна, Індія.

Реклама

Завод у Пуна, розташований неподалік Мумбаї, належить материнській компанії JLR, Tata Motors. З 2011 року тут виробляють десять інших JLR продуктів для індійського ринку, починаючи з Land Rover Freelander. В даний час на заводі збираються моделі Range Rover Evoque, Velar, Jaguar F-Pace та Land Rover Discovery Sport.

Індійська версія Range Rover пропонуватиметься у двох комплектаціях: Autobiography з 3,0-літровим бензиновим двигуном потужністю 393 к.с. і HSE з 3,0-літровим дизельним двигуном потужністю 346 к.с. Обидві моделі будуть доступні у варіанті з довгою колісною базою.

Перші вироблені в Індії автомобілі будуть представлені в новому Range Rover House India, розташованому в прибережному місті Алібауг. Постачання Range Rover почнеться 24 травня, а Range Rover Sport – 16 серпня.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!