Polestar зробив спеціальні версії Volvo для Німеччини – фото

Час читання: < 1 хв.
0

Компанія Polestar, яка виросла з придворного тюнінг-ательє Volvo у повноцінного автовиробника, раптово в 2024 році вирішила згадати про своє коріння. Спеціально для німецького ринку випущено обмежену партію седанів Volvo S60 і кросовера Volvo XC60, які отримали позначення Polestar Engineered Limited Edition — саме під брендом Polestar Engineered зараз пропонують доробки для Volvo, а Limited Edition вказує на обмежений тираж машин, які будуть зроблені в декількох десятках. екземплярів.

За основу були взяті топові гібридні модифікації T8 AWD, що має на увазі 455-сильну силову установку на базі 310-сильного 2,0-літрового бензинового турбомотора, 145-сильного електромотора на задній осі, 8-ступінчастої автоматичної коробки передач та повного приводу. Батарея на 14,7 кіловат-година забезпечує до 95 кілометрів пробігу на електротязі.

Реклама

Доробки Polestar мають на увазі посилені кузов, регульовані амортизатори Ohlins, а також гальма Akebono (XC60) або Brembo (S60) у 22- та 20-дюймових колесах відповідно. У салоні з’явилися шильдики Polestar Engineered на центральній консолі та золотаві ремені безпеки, що доповнюють чорне шкіряне оздоблення. В оснащення також входять аудіосистема преміум-класу Harman Kardon для S60 або Bowers & Wilkins для XC60.

Візуально спецверсії можна відрізнити по матовій плівці вінілової 3M, яка нанесена на кожну панель кузова. Покупці можуть вибирати між відтінками Matte Silver і Matte Indigo, що контрастують із золотими гальмівними супортами автомобілів. Наклад Volvo S60 Polestar Engineered Limited Edition T8 AWD та Volvo XC60 Polestar Engineered Limited Edition T8 AWD складе по 60 машин кожної моделі, які будуть доступні тільки в Німеччині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!