Volkswagen представить ще один новий Tiguan (фото)

Час читання: < 1 хв.
0

Вже 30 травня на території Китаю офіційно буде представлено новий Volkswagen Tiguan L Pro 2024 року. Ця модель замінить актуальний Tiguan L. Про автомобіль вже відомо багато. Зокрема, він буде доступний покупцям у двох варіантах оформлення передньої частини: стандартному та більш спортивному. При цьому щодо габаритних розмірів новинка буде близька до актуального кросу.

Довжина автомобіля становитиме 4735 мм, ширина – 1842 (1859 мм), а висота – 1682 мм. Відстань між осями досягне позначки 2791 мм. Виходить, що довжина кузова збільшиться на 2 мм. Під капотом кросовера ховатиметься колишній 2,0-літровий турбований двигун із двома показниками потужності. Він працює в тандемі з 7-швидкісною роботизованою КПП із подвійним мокрим зчепленням (фото: autohome.com.cn).

Внутрішнє оформлення паркетника буде більш «китайським». Порівняно з актуальною моделлю в салоні додадуть третій сенсорний екран переднього пасажира. У європейському Tiguan такої конфігурації немає. Крім того, в оснащення автомобіля увійдуть передні крісла з електричним приводом (12-позиційним для водійського та 10-позиційним для пасажирського), масажем, вентиляцією та обігрівом, бездротова зарядка мобільних телефонів, 360-градусна камера, дисплей HUD, система утримання смуги руху, адаптивний круїз-контроль та інші опції. Очікується, що вартість нової моделі складе 170-250 тисяч юанів або 0,8-1,3 млн. гривень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!