Honda оновила Civic 11 покоління (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Honda оновила Civic 11 покоління (фото)

Хетчбек-седан Honda Civic 11-го покоління дебютував у 2021 році, і тепер настав час для його запланованого оновлення.

Головною технічною новиною американської версії Honda Civic є поява гібридної модифікації, але в інших країнах вона існує вже давно, а в деяких місцях (наприклад, в Європі) продаються тільки такі версії.1 у будь-якому випадку, гібридні силові установки в США включають атмосферний двигун 2.0 і пару електромоторів (1 з яких працює в режимі генератора). Загальна потужність становить 203 к.с. і 315 Нм.

Покупцям також будуть запропоновані автомобілі на чистому бензині з атмосферним двигуном 2.0 (160 к.с., 187 Нм) в поєднанні з варіатором. Але “турбонаддув” 1.5 (183 к.с., 240 Нм) зникає з асортименту, а “Механіка” більше не згадується.

Що ж до дизайну, то Civic отримав трохи агресивніший передній бампер, окремих протитуманок більше немає. Решітка радіатора стала більшою, до того ж у неї інший малюнок. Підретушували також задній бампер. А ще розширена палітра кольорів кузова плюс для найдорожчого виконання Sport Touring Hybrid передбачені нові диски.

У салоні обновок набагато менше. Так, у передній частині з’явилися роз’єми USB-C, а для гібридів доступне чорно-сіре оздоблення. Всі виконання мають комплекс Honda Sensing, до нього включені адаптивний круїз-контроль, системи автогальмування та утримання у смузі руху. «Багаті» комплектації – це ще й люк з електроприводом, система моніторингу «сліпих» зон, підігрів сидінь, клімат-контроль і бездротова зарядка для смартфона.

Рестайлінговий седан Honda Civic дістанеться американських дилерів у червні, хетчбек вийде на ринок трохи пізніше. У компанії вважають, що на гібридні версії припаде близько 40% продажів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!