Названо електромобілі, які набагато менш надійні, ніж машини з ДВЗ

Час читання: 2 хв.
0
Названо електромобілі, які набагато менш надійні, ніж машини з ДВЗ

Вважається, що в електрокарах практично нема чому ламатися, але за статистикою власники таких машин набагато частіше скаржаться на ті чи інші неполадки зі своїми авто, ніж власники автомобілів з ДВЗ.

Щорічне дослідження надійності від Consumer Reports свідчить про те, що в середньому у електромобілів останніх трьох модельних років майже на 80% проблем більше, ніж у звичайних машин. Причому найбільша частина несправностей у випадку з ними припадають на акумулятори та системи заряджання.

Портал GoBankingRates склав рейтинг з трьох електрокарів, які вважаються набагато менш надійними, ніж машини з двигунами внутрішнього згоряння. 

Mercedes-Benz EQS

Реклама

Провальний проект електричного німецького седана ризикує стати одним із найбільших провалів в історії німецької марки. Автомобіль відмовляються купувати через безліч проблем, включаючи несправності гальмівної системи, що тривалий час не вирішуються. 

Rivian R1S

Продукт американського стартапу, з яким було пов’язано чимало скандалів останнім часом. Компанія входить до числа найненадійніших автомобільних брендів у світі, а коли справа доходить саме до її «батарейного» кросовера R1S, все стає зовсім погано.

Автомобіль критикують за жорстку підвіску, виття електромотора на низьких швидкостях, а також проблеми з рекуперативною системою гальмування, що ускладнює плавне водіння.

Volkswagen ID.4

Місткий електричний кросовер VW, але при цьому один із найпроблемніших у модельному ряді компанії.

Стверджується, що машина страждає від проблем з кермовим керуванням, а також з повільно реагує та відволікає водія від дороги інформаційно-розважальною системою. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!