Audi готує до виходу на ринок оновлений Audi RS Q8

Час читання: < 1 хв.
0
Audi готує до виходу на ринок оновлений Audi RS Q8

Нещодавно фотошпигуни помітили оновлений RS Q8 на Нюрбурґрингу. Автомобіль отримав більш виразну передню частину з переробленими радіаторними гратами і більш спортивним бампером. Також видно збільшені повітрозабірники та оновлені фари з більш тонкими денними ходовими вогнями. Зміни на задній частині включають оновлені задні ліхтарі та перероблений бампер із новим центральним стоп-сигналом та двома вертикальними акцентними лініями.

Хоча внутрішній простір автомобіля поки не був повністю розкритий, очікується, що RS Q8 отримає оновлену цифрову панель приладів і сучасну інформаційно-розважальну систему , що підтримує сторонні програми, такі як Spotify і Amazon Music. Передбачається також поява нових комбінацій обробки та оббивки.

Реклама

Поточна модель RS Q8 оснащена бітурбованим 4,0-літровим V8, що розвиває потужність 591 к.с. і крутний момент 800 Нм . Двигун працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу quattro, що дозволяє розганятися від 0 до 100 км/год за 3,8 секунд і досягати максимальної швидкості 250 км/год.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!