Нові Mazda 3 та CX-30 здивують новими моторами

Час читання: < 1 хв.
0
Нові Mazda 3 та CX-30 здивують новими моторами

Mazda готує значні оновлення для моделей Mazda 3 та CX-30 2025 року, роблячи акцент на інноваціях та ефективності. У відповідь на суворі вимоги стандарту викидів Euro 6e компанія впроваджує новий бензиновий двигун, який замінить поточний 2,0-літровий мотор потужністю 122 к.с.

Новий 2,5-літровий двигун з технологією e-SKYACTIV G та максимальною потужністю 137 к.с. стане основним для обох моделей. Цей двигун підтримує систему MHEV 24V (M Hybrid) і функцію старт-стоп «i-STOP» , що значно покращує економічність і знижує викиди.

Разом з цим оновленням лінійка включатиме потужніший 2,0 e-SKYACTIV X потужністю 186 к.с. Новий двигун буде доступний як з шестиступінчастою механічною, так і автоматичною коробкою передач, при цьому привід буде тільки на передні колеса. Повний привід залишиться лише у найпотужнішої версії.

Реклама

Mazda 3 і CX-30 вже пройшли серію покращень минулого року, і тепер компанія продовжує розвивати свої моделі, пропонуючи клієнтам більш екологічні та ефективні рішення. Очікується, що нові версії будуть доступні вже влітку 2025 року, хоча точні ціни та дати випуску ще не оголошено.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!