Авто

На фото показали новий кросовер BMW X3

Share

Німецький кросовер BMW X3 2025 зараз проходить етап дорожніх випробувань. Його вже неодноразово помічали під час тестових заїздів, що дозволило частково познайомитись із його дизайном. Незважаючи на те, що виїжджає на дороги він у маскувальному камуфляжі, деякі деталі екстер’єру вже можна розглянути. Незалежні дизайнери вже представили своє бачення того, як кросовер виглядатиме.

Близько двох років тому автомобіль уперше був помічений під час тестових заїздів. З того моменту в Мережі неодноразово з’являлися його шпигунські фото, які в подальшому були використані незалежними дизайнерами для створення цілком реалістичних рендерів. Прем’єра моделі очікується цього року, але поки що точні терміни не озвучуються, за винятком того, що це буде в серпні. Повідомляється, що за габаритами кросовер буде більшим. Так, він стане на 42 мм довшим, на 23 мм ширшим і на 16 мм нижче. Колісна база збереже колишні 2865 мм.

Передня частина BMW X3 виглядає більш потужною, а решітка радіатора, зберігши фірмові «ніздрі» все-таки виглядає зовсім по-іншому. Оптика теж виконана в іншому стилі, що надає вигляду новизни та технологічності. Нове покоління BMW X3 отримає покращені налаштування підвіски з диференціалом заднього мосту у поєднанні з ширшою колією та шинами з низьким опором коченню. Очікується, що керованість буде покращена.

BMW X3 базуватиметься на платформі CLAR і пропонуватиме бензинові, дизельні, гібридні та високопродуктивні версії, що підключаються. Електроверсія вийде 2025 року. Потужність гібридної установки буде збільшена до 292 к.с., а запас ходу чистою електрикою — до 63 км. Буде доступний двигун на 401 к.с. (фото: autohome.com.cn )

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: BMW

Останні записи

Нова Toyota RAV4 (2025): що про неї відомо

Через шість років після запуску поточного покоління знаменитого японського кросовера RAV4 компанія Toyota готова провести…

07.10.2024

Експерти пояснили, чому не варто ігнорувати воду у вихлопній трубі автомобіля

У холодну пору року нерідко можна помітити, як із вихлопних труб автомобілів тече вода або…

07.10.2024

Визначено найпопулярніший автомобіль Європи: хто лідирує у продажах

Серпень 2024 року став важливим етапом для хетчбека Dacia Sandero, який знову посів перше місце…

07.10.2024

Нова версія Audi A7 вперше буде представлена ​​у новому типі кузова

Незважаючи на нову назву, наступний Audi A7 продовжить конкурувати із традиційними конкурентами поточного A6, такими…

07.10.2024

На тизері показали новий Jeep Compass 2025 з повним приводом

Автомобільний гігант Stellantis представив перший тизер повністю оновленого кросовера Jeep Compass 2025, натякаючи на різноманітність…

07.10.2024

Nissan Leaf відкликають через можливу небезпеку загоряння

Десятки тисяч машин Nissan Leaf потрапили під відгук з міркувань безпеки. Автовиробник стверджує, що високовольтна…

07.10.2024