Новий кросовер Dacia Stepway показали на неофіційних зображеннях

Час читання: 2 хв.
0

У гамі компанії Renault та її суббренду Dacia версія Stepway завжди була призначена для того, щоб підкреслити позашляхові якості недорогих автомобілів. Але нещодавно з’ясувалося , що французи та румуни мають намір перетворити спецверсію на окрему модель і вивести її на ринок, щоб заповнити сегмент SUV-B.

Як виглядатиме такий проект продемонстрував незалежний дизайнер із Кореї Дженсон Чой.

В основу рендерів художника лягла концепція Dacia Menifesto зразка 2022 (на фото вище). Машину показали на Паризькому автосалоні, де вона привернула чимало уваги журналістів та відвідувачів.

Реклама

У реального прототипу віртуальний кросовер запозичив товсту і круто нахилену задню чверть кузова, що нагадує баггі, тоді як спереду Stepway дістався ніс останніх творів Renault/Dacia в обличчях хетчбека рестайлінгового Spring і третього покоління кросовера Duster.

Ззаду показаний на неофіційних рендерах автомобіль виглядає мінімалістично, але має незвичайний малюнок ліхтарів, виконаним у вигляді перевернутої набік літери «Т». Крім них у вічі впадає срібляста накладка на бампері, а також високий дорожній просвіт машини.

Ще однією цікавою особливістю змодельованого за допомогою комп’ютерної графіки паркетника Stepway є приховані в задніх стійках дверні ручки, тоді як передні двері оснащені звичайними рукоятками.

В основі моделі французькі журналісти бачать архітектуру CMF-B, яка запропонує для машини виключно ДВС (яка саме – поки що загадка). Повністю електричну силову установку у Renault/Dacia хочуть припасти для наступного покоління хетчбека Sandero. Його обіцяють представити через рік після прем’єри кросовера Stepway – 2028 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!