Представлено найбюджетніший у світі електропікап

Час читання: < 1 хв.
0
Представлено найбюджетніший у світі електропікап

Представляємо китайський електропікап, який можна придбати лише за 2530 доларів. Цей кумедний мініатюрний автомобіль, що нагадує Land Rover, вражає своєю доступною ціною. Модель GMF – “Factory Direct Electric Minicar Automatic Low Speed ​​Small Electric Truck” , розроблена компанією Shandong Keyu Special Automobile Manufacturing Co., Ltd.

Компанія Keyu, заснована в 2012 році, розпочинала з виробництва електромобілів для вуличного прибирання, а тепер пропонує різноманітні моделі, включаючи цей бюджетний пікап. Незважаючи на невисоку ціну, GMF має декілька цікавих характеристик.

Зовні GMF нагадує Land Rover завдяки формі решітки радіатора та загальному стилю. Цей міні-пікап оснащений двома дверима, але задня частина призначена не для пасажирів, а для інструментів, оскільки там розташована робоча лава. Інтер’єр GMF досить простий, але включає сенсорний дисплей та електросклопідйомники. Кузов пікапа має розміри 1180 мм на 1400 мм на 440 мм, а загальна довжина GMF становить 3700 мм, ширина – 1450 мм, та висота – 1650 мм. Колеса здаються мініатюрними, що може викликати сумніви щодо його прохідності по піску чи бруду, але для пересування заводськими територіями або в аеропорту він підходить ідеально.

Реклама

Потужність GMF варіюється від 3 до 5 кВт (від 4 до 7 л.с.). Максимальна швидкість обмежена 45 км/год, але в одній зарядці він здатний подолати від 100 до 150 км. Безпеку забезпечують барабанні гальма та ресора підвіска.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!