Новий BMW X2 не зумів пройти «лосиний тест», але порадував експертів

Час читання: < 1 хв.
0
Новий BMW X2 не зумів пройти «лосиний тест», але порадував експертів

Новий BMW X2 не пройшов «лосиний тест», натомість порадував експертів. Журналісти іспанського видання km77 зазнали нового покоління компактного кросовера BMW X2, якому кинули виклик традиційним «лосиним тестом». У рамках заїздів машина повинна різко перебудуватися — як при зустрічі зі справжньою твариною — до сусідньої смуги руху і повернутися назад у свою смугу. Німецькому кросоверу вдалося виконати цей маневр на швидкості лише 73 кілометри на годину. Ця швидкість виявилася нижчою за заліковий поріг, але це не розчарувало експертів.

На журналістському тесті виявився дизельний варіант моделі sDrive18d, оснащений 150-сильним агрегатом на базі 2,0-літрового турбомотора, який поєднується з 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач і переднім приводом.

Тестовий BMW був взутий у 20-дюймові шини Pirelli PZero, які, втім, не допомогли X2 подолати залікову вправу на швидкості 77 кілометрів на годину. Втриматись у коридорі з конусів у «лосиному тесті» німецької моделі вдалося лише на 73 кілометрах на годину.

Реклама

Результат моделі хоч і виявився гіршим за залікову позначку, але експерти km77 відзначили безпечну та передбачувану поведінку BMW X2 на «лосиному тесті», що є плюсом для автомобіля та середньостатистичного водія, який опиниться за його кермом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!