Суперкар Ferrari GTC4 Lusso отримав розкішний інтер’єр

0
33
Суперкар Ferrari GTC4 Lusso отримав розкішний інтер'єр

Польські тюнери зробили розкішний інтер’єр суперкару Ferrari GTC4 Lusso T. Для своїх клієнтів Ferrari пропонує практично безмежні можливості персоналізації нових автомобілів через заводську програму Tailor Made, але комусь цього недостатньо – тому клієнти вибирають сторонні тюнінг-ательє. Однією із затребуваних у покупців розкішних автомобілів компаній є польська фірма Carlex Design, яка зробила собі ім’я на доопрацюванні інтер’єрів. Ще одним проектом став італійський універсал Ferrari GTC4 Lusso T.

Передні та задні сидіння прикрашені новою дорогою чорно-зеленою шкірою з жовтою окантовкою, центральними частинами та підголовниками з чорної алькантари. Ця колірна тема продовжується і в решті салону. Наприклад, зелена шкіра присутня на панелі приладів, кермі, тунелі трансмісії і дверних панелях.

За зеленою шкірою ховаються жовті шкіряні акценти. На панель приладів також була додана чорна алькантара і жовта обробка, яка проходить через основу панелі приладів і дверні панелі. Більшість оббивки отримала прострочку контрастною жовтою ниткою, що продовжує загальну колірну тему.

Вартість реалізації проекту склала 30 000 євро – за ці гроші цілком можна придбати новий автомобіль – хоч і не Ferrari. Трансформація італійського універсала у фахівців польського ательє Carlex Design зайняла п’ять днів роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!