Kia придумала нову назву для кросовера дешевше за 500 тисяч гривень

0
38

Південнокорейський автовиробник розробляє новий субкомпактний кросовер, який стане найдоступнішим позашляховиком у своїй лінійці. Автомобіль вже кілька разів був помічений фотошпигунами, і його офіційний дебют не за горами. Спочатку передбачалося, що новинка отримає назву Kravis, але напередодні Kia запатентувала іншу назву. І, можливо, цей вибір буде підтриманий.

Портал IndiaCarNews опублікував завантаження з патентного відомства, що містить інформацію про зареєстровану назву, яка включає слово Syros. Kia подала заявку на реєстрацію назви 20 березня цього року, а 6 травня отримала дозвіл на її використання.

Як би не називався найдешевший кросовер Kia (Syros або Clavis), автомобіль матиме вертикальне розташування сидінь, високий дорожній просвіт і чотиримісний кузов.

На шпигунських фотографіях прототипу цієї моделі чітко видно вертикально встановлені фари і задні ліхтарі, рейлінги на даху і товсту обшивку кузова з нефарбованого пластику.

Під капотом встановлюються як бензинові, так і електричні силові агрегати, хоча повністю акумуляторна версія Syros, як очікується, з’явиться пізніше, ніж версія з ДВЗ. Очікується, що кросовер надійде в продаж наприкінці 2024 або на початку 2025 року.

Ціна на позашляховик поки що невідома, але, ймовірно, він буде трохи дешевшим за Kia Sonett, який на азійському ринку просять від 450 000 грн. в українській валюті.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!