Нове покоління Mazda CX-5 хочуть зробити гібридом

0
305
Нове покоління Mazda CX-5 хочуть зробити гібридом

Mazda розширює свій преміальний модельний ряд, але не має наміру відмовлятися від свого світового бестселера, CX-5, і вже працює над новим поколінням цього кросовера. Напередодні стали відомі подробиці про нову модель. Як не дивно, вона надійшла не з Японії, а з Австралії.

Журнал Drive опублікував інтерв’ю з Аластером Доаком, керівником відділу маркетингу австралійського підрозділу Mazda, який зізнався, що розробка наступника CX-5 вже почалася.

Цей топ-менеджер відмовився назвати терміни поставки або будь-які подробиці про автомобіль, обмежившись дражливим висловом: “Автомобіль буде тут за графіком, це лише питання часу, коли він буде готовий”.

Чутки про нове покоління CX-5 ходять вже давно, адже друге покоління цього популярного позашляховика продається з 2017 року.

Австралійські журналісти вважають, що третє покоління CX-5 з’явиться найближчими роками і, ймовірно, продаватиметься не з традиційними ДВС, а з гібридними силовими агрегатами.

Не виключено, що одну з таких силових установок Mazda запозичить у популярного Toyota RAV4 Hybrid, як це відбувається з моделлю CX-50 в Китаї.

Крім того, компанія має власний м’яко-гібридний агрегат, що поєднує в собі ДВС і 48-вольтовий стартер-генератор. Сьогодні його використовує кросовер CX-60.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!