Audi A3 претендує на звання бюджетного автомобіля

Audi запустила у продаж нову бюджетну версію A3

0
361

З моменту останнього оновлення Audi A3 машина отримала не тільки оновлений екстер’єр, але й удосконалену техніку. Якщо раніше базовою моделлю був 30 TFSI з трициліндровим двигуном потужністю 110 к.с., то тепер цей індекс зберігається за автомобілем з новим чотирициліндровим 1,5-літровим двигуном, що розвиває 116 к.с.

Шанувальники марки можуть вибрати між 6-ступінчастою механічною коробкою або «автоматом» S Tronic , який пропонується з м’якою гібридною технологією, що доповнює бензиновий двигун. Вартість Audi A3 Sportback 30 TFSI починається від 38 552 євро за версію з механічною коробкою. Седан доступний тільки з АКПП та м’яким гібридом. Початкова ціна такої версії становить 39 302 євро.

У стандартній комплектації Pro Line нова Audi A3 пропонує легкосплавні колісні диски, фірмову віртуальну панель приладів, автоматичний клімат-контроль та сучасну систему допомоги при паркуванні. Також доступні розширені версії Advanced Edition та S Edition.

Для тих, хто шукає більше потужності, Audi пропонує варіант 35 TFSI з 1,5-літровим двигуном потужністю 150 к.с., тепер доступний з механічною коробкою. Вартість Audi A3 Sportback у цій конфігурації починається від 40 552 євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!