Toyota Camry може стати повністю електричним седаном

0
125
Toyota Camry може стати повністю електричним седаном

Нове покоління знаменитого своєю надійністю седана Toyota Camry було представлено минулого року. Машина вперше в історії стала безальтернативним гібридом. Але тепер, схоже, не виключений варіант, за якого Камрі може виявитися навіть повноцінним електромобілем.

Чутки про те, що Camry EV має шанси побачити світ, з’явилися після того, як люксовий суббренд Toyota (Lexus) подав заявку на реєстрацію товарних знаків для майбутніх варіантів седана ES.

Згідно з інформацією, опублікованою в документі, Lexus планує випустити одразу три нові версії ES: ES500e, ES350e та ES350h. Літера “e” у цьому списку означає електричну модель, а “h” – гібрид.

Нагадаємо, Lexus ES побудований на тій же платформі, що і Toyota Camry, і фактично є рідним братом цієї моделі, відзначившись лише дизайном та списком оснащення.

Якщо електричній Камрі дадуть зелене світло, то такий седан кине виклик бестселеру Tesla Model 3.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Toyota працює над високопродуктивною версією Camry, яка буде оснащена 2,4-літровим гібридним агрегатом із турбонаддувом. Максимальна віддача такої силової установки має перевищити позначку 330 кінських сил.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!