Оновлений Cadillac Escalade із вражаючим дисплеєм розкрили до прем’єри

0
163

Оновлений Cadillac Escalade із диким дисплеєм розкрили до прем’єри. У США зняли флагман General Motors без жодного камуфляжу. Папараці трапилася найпотужніша і найдорожча версія Escalade-V, але аналогічні обновки можна очікувати для всього сімейства. Позашляховик переведуть на нові двоярусні фари, поміняють бампери, радіаторні грати і колісні диски, а ось салон буде відмальований заново: його особливістю стане 55-дюймовий екран.

Оновлений Cadillac Escalade повністю пізнаваний, але в деталях багато що змінилося. Решітка радіатора з більшим малюнком, бампер з повітрозабірниками гальм, зміщеними вниз, фари з вертикальною секцією далекого і ближнього світла. Нарешті новий позашляховик відзначився 24-дюймовими дисками розмірності 285/40 R24: таких не було навіть у версії V!

Інтер’єр повністю перероблений, але сенсація дуже умовна: цей дикий дисплей публіці вже показували на прикладі електромобіля Escalade IQ . Схоже, паливне та «батарейне» позашляховики уніфікують: однаковими будуть і екрани, і центральний тачскрин, і двоспицеве ​​кермо.

Американські журналісти не знають, чи будуть у оновленій гамі значні доопрацювання двигунів. Однак швидше за все Cadillac Escalade-V збереже 6,2-літровий компресорний V8, знайомий з Chevrolet Camaro ZL1. На даний момент агрегат видає 691 кінську силу і 884 Нм крутного моменту. Майже одночасно з «Кадилак» оновиться «родинний» GMC Yukon .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!